14:00

Hovslätts IK 1

Referat

Referat: Värnamo IK - Hovslätts IK 1

Det var en målrik tillställning borta mot Värnamo, seger med 10-9 (5-1,1-5,4-3). Det gick kanske lite för enkelt i första perioden då vi leder med 5-1, resultatet kanske inte speglade siffrorna, men vi var effektiva. Sedan i början på andra är vi inte alls med, 5-2 efter fem sekunder, sedan 5-3. Skönt med 6-3 sedan, men därefter två snabba Värnamomål till 6-5. Sen i slutet på period två åker vi på en straff som de sätter, så 6-6 inför sista. Tufft läge alltså att tappa ledning 5-1, så nu inför sista knyter vi nävarna och tar tag i det igen. Går fram till 9-6 efter sex minuter och gör sedan 10-6 i PP, härligt! Matchen känns klar, men vad händer? Vi slappnar av igen och kvittering 10-7 efter 11,53, sedan två mål till på sex!! sekunder mellan 13,42 och 13,48. Ledning 10-9 med en minut kvar och de tryckte på med allt de hade, men vi håller undan. Vilken match!!!!